Tartu Cocktail Week kohtunikud

Tartu Cocktail Week kohtunikud

Tartu Cocktail Week ajal käis vilgas hindamine, nii meie heade külaliste kui ka kohtunike poolt.

Kohtunikud külastasid kõiki baare, maitsesid kõiki kokteile ja andsid oma hinded, et leida just see parim baar, baarmen, kategooria kokteil jm.

Raske töö, aga keegi peab ju seda tegema.

Saame tuttavaks selle aasta kohtunikega.

LIINA RÄTSEP

Liina on teenindussektoris töötanud pea 19 aastat, peamiselt teenindaja ja baaridaamina.
Suurem huvi kokteilimaailma vastu tekkis peale kokteilivõistlust aastal 2008, kus mõned tuttavad kbaarmenid võtsid osa - see tundus eriti põnev! Luua midagi uut ja ise!
Sealt edasi oli üks kindel samm, mida astuda järgmiseks - liituda Eesti Baarmenite Assotsiatsiooniga. EBA ühendab Eesti baarmenid üheks suureks pereks.
Liina pani endale eesmärgiks osaleda võimalikult paljudel kokteilivõistlustel, et koguda kogemusi.
2017. aastal tuli esimene suur tiitel, milleks oli Eesti meister alkoholivabade kokteilide valmistamises. Teine suur võit tuli samal võistlusel aastal 2020, millega Liina jõudis maailmameistrivõistlustel neljandale kohale ja sai ka "Parim Innovatsioon" auhinna.
Liina on EBA (Eesti Baarmenite Assotsiatsiooni) juhatuses olnud alates 2016. aastast ja nüüdseks jookseb tal ka kolmas aasta EBA presidendina.
Liina peab lugu tasakaalus kokteilidest. Alati on põnev kuulata lugu, mis seisab kokteili sünni taga, miks pandi kokku sellised koostisosad ja kust baarmen sai inspiratsiooni.  

KALLE MÜLLER

Kalle Müller on diplomilt ajakirjanik, ametilt graafikadisainer ja kutsumuselt sommeljee. 

Lõpetas 2013 Eesti Sommeljeede Erakooli ja on seal nüüd Itaalia veinide lektor. Lisaks loengud teest.

 Korraldab läbi oma ettevõtte veiniõhtusööke ja õppereise maailma eri veinipiirkondadesse ja hoiab silma peal uutel trendidel nii veini- kui kokteilimaailmas. Vajadusel konsulteerib ja koolitab.

BRIGITTA HANSEN

Brigitta Hansen on tegutsenud baarimaastikul tänaseks 7 aastat, millest viimased 3 aastat joogikaarte ehitanud Tartus Kampuse leti taga. Karjääri alustas Brigitta tegelikult kohvimaailmaga, kus juhuslikult sai tuttavaks tulevaste kaasvõitlejatega, kes kutsusid avastama baarimaailma ja see lõi kohe silmad särama. Läbides erinevaid koolitusi, õppides sheikereid loopima ja maitsetega mängima, jäi ka leti taga möllamisest väheks. See kõik viis tootearenduseni. Tekiila ja agaavi kokku segamine asendus keemialaboriga. Brigitta läks ka õppima ülikooli tootearendust ja samaaegselt omandas sommeljee baaskursuse.

Tänasel päeval pühendab ta end nullkulu ja jätkusuutlikule tarbimisele. Ehitanud üles Kampuses joogikaardi, kus 90% kokteilidest on võimalik tellida alkoholivabalt. Brigitta arvates on aeg muutuseks, õhtul välja minnes tahaks ju ikka head kokteili aga what if sa saad pärast 5te kokteili sõita ka autoga ja sa mäletad ka järgmisel päeval täpselt, kui hästi need maitsesid.

Võistlemiseks pole Brigitta veel aega leidnud, kuid nüüd olles freelancer, võib see juhtuda.
Siiani on ta keskendunud pigem baarile, kus töötab. Küllaga on Cocktail Week väga südamelähedane üritus, olles osalenud kaks korda ja mõlemal korral võitnud zürii lemmiku mokteili auhinna.

Vabal ajal tegeleb Brigitta reisimisega, suur võimalus on kohata teda enne Itaalias, kui Tallinnas. Kui ta ei ole Itaalias, siis ilmselt hõivab ta kusagil baaripukke, kui ka sealt ei leia, ilmselt naudib oma aega, loeb raamatuid või magab. Go to jookideks on hoopis külm vaadiõlle, aga soe suhe on ka tekiilaga, sellisel juhul ühes käes Margarita ja teises Paloma.

ERIK TAMMELEHT

Erik Tammeleht restoranist Rudolf on joogi ja baarimaailmaga tegelenud 9 aastat, kuid kui arvestada ka toitlustuse osa siis juba 14 aastat. Erik on sünnist saati mööda kööke ja restorane kolanud, suuresti tänu oma pere tegemistele Pärnus, kes kõik tegelesid suuremal ja vähemal määral toitlustusäriga. “Kui teised mängisid päris pisikesena autodega, mängis tema pottide ja pannidega. Ütleks, et kogu see hospitality on mul täiesti veres. Olen olnud ka peakoka rollis Pärnu Kalamajaka Kohvikus, kuid tundsin, et soovin rohkem külalistega suhelda ja vahetuid emotsioone kogeda, seetõttu tundus restoranijuhtimine olevat just see õige tasakaal köögi, teeninduse, veinide ja kokteili vahel.”

Kokteilidega on Erik võistelnud mitmeid aastaid ning võistlusi kokku üle 25. Ta on olnud 2023. aastal Baltikumi parim baarmen ning esindanud kogu Baltikumi WorldClass meistrivõisltustel Brasiilias, tuues Baltikumi esimesena ka auhinna ning on Singleton vahevõistluse võitja.

2023. ja 2024. aastal võitis ta Eesti Baarmenite meistrivõistlustel ja sõidab sel Eestit esindama oktoobri lõpus toimuvatele IBA maailmameistrivõistlustele Madeiral.

Mis baare siis kohtunikud külastasid ja hindasid?

Joyce

Loore Sports Bar

Kampus

Humal restoran
Willy&Rudy gastrobar
Kolm Tilli

Toko resto

Blood Milk Water

Gastronomist Restoran & Terrass

Väike Kuuba

Parimatest parimad selguvad juba pühapäeval, 29. septembril algusega kell 15.00 Tartu Cocktail Week ametlikul lõpupeol Humalas.


Tartu Cocktail Week alustab

Tartu Cocktail Week alustab

20.-28. septembrini toimub juba neljandat korda Tartu Cocktail Week, mis on nädal täis maitseid!
Tartu Cocktail Week on Eesti Baarmenite Assotsiatsiooni poolt ellukutsutud sündmus, mille eesmärgiks on tutvustada Eestis arenevat kokteilikultuuri ning külalislahkust. 

Eesti Baarmenite Assotsiatsioon propageerib vastutustundliku alkoholi tarbimist ja serveerimist.

Kokteilinädal pakub suurepärast võimalust tutvuda Tartus asuvate kokteilibaaride ja restoranidega, kus on au sees peen ja stiilne kokteilikunst. Linna parimad baarmenid on kokku pannud selleks puhuks spetsiaalse kokteilimenüü, mida oodatakse mekkima külaliste poolt.  Kokteilimenüü koosneb kolmest kokteilist nagu mokteil ehk alkoholivaba kokteil, bartender choice ehk maja au ja uhkus ning sellel aastal fookuses olev Welcome to Estonia ehk mis seostub Eestiga.

Sellel aastal osaleb Tartu Cocktail Weekil 11 baari/restorani.

Nendeks on:

Tartu Cocktail Week toimumisele panid õla alla meie head koostööpartnerid:

Kokteilinädala raames on kõikidel külastajatel võimalik hääletada oma lemmikute poolt kuni 28. septembrini (lemmik baar, - baarmen ja - kokteil) ja samuti hindab osalejaid ka professionaalne žürii. Parimatest parimad saavad autasustatud juba 29. septembril.

Tartu Cocktail Week on suurepärane võimalus tulla koos sõprade või kolleegidega meeldejäävale maitseelamusele ning nautida linna parimate baarmenite loomingut. Kokteilinädala ajal toimub erinevaid koolitusi, võistlusi ja üritusi, nii et tasub silma peal hoida TRTCW sotsiaalmeedial või kodulehel.

Kokteilide maailm on täis avastamisrõõmu, kui sulle meeldib proovida uusi maitseid ja kogeda uusi elamusi, siis see üritus on just sulle! .

Jälgi TRTCW tegemisi sotsiaalmeedias:
Facebook 
Instagram


Sündmused Tartu Cocktail Week 2024 ajal

Sündmused Tartu Cocktail Week 2024 ajal

20.09 REEDE

Tartu Cocktail Week 2024 ametlik avapidu

Blood Milk Water esitleb: Negroni & piano

📆 20. september
⏰ 19.00
📍 Blood Milk Water

💥 Tartu Cocktail Week 2024 saab avapaugu Blood Milk and Wateris.

Tähistame Negroni Weeki lõppakordi ja Tartu Cocktail Weeki avapidu (baaris saab tantsida!)
 
Blood Milk Water kokteilibaaril on hea meel mängida avaakord Tartu Cocktail Weekile ning kuidas seda veel teha, kui mitte Negronidega.
 
Baaris pühib klaverilt tolmu pianist ning Itaaliast inspireeritud meloodiad koos 5 € Negronidega hoiavad tuju üleval varajaste hommikutundideni.
 
Esimestele saabujatele pakume ka üllatusi ning võimalust Regeri pintsakut selga proovida.
 
Üritus toimub koostöös Anora, Campari ja Negroni Weekiga

Tartu Cocktail Week´i algus Väike Kuubas

📆 20. september
⏰ 17.00
📍 Väike Kuuba

Väike Kuuba mojitobaar hoiab ennast järgneval nädalal Tartu Cocktail Week´i radadel.

Lisaks meie teada-tuntud klassikutele toome külalisteni kolme kokteiliga erimenüü, mis on kõikidele Väike Kuuba sõpradele kindlasti meeldivaks üllatuseks. Alustame juba sellel reedel.🇨🇺

Tule naudi mõnusat Tartu jõeäärset seltsielu.

Tartu Cocktail Week Väike Kuubas 20.09-28.09.

------------------------
TRTCW2024
20.09
LIVE: Dj Kurruk
------------------------

Tartu Cocktail Week 2024 Kolmes Tillis. Shromik Dj set.

📆 20. september
⏰ 19.00
📍 Kolm Tilli

Tartu Cocktail Week 2024 algab Kolmes Tillis.

Kolm Tilli kutsub kõiki külla eriti mõnusale kokteilinädalale, millega pakume külalistele kolme väga erilist kokteili.

🍸"Bella Mujer"
🍸"Veits juustune"
🍸"21°16'38.4"N 157°49'44.3"W"

Tartu Cocktail Week toimub 20.09-28.09 ning lauabroneeringuid saab teha siit: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/LaCaAIe/selection?locale=ee

-------
Avapäeval valib biite dj Shromik.
19.00

#tacw2024 #aparaaditehas #eba #kolmtilli

 

25.09 KOLMAPÄEV

Blood Milk Water esitleb: Whisper Sister

 
📆 25. september⏰ 20.00
📍 Blood Milk Water 
Blood Milk Water esitleb: Whisper Sister

Tartu Cocktail Weeki ühe osana on meil hea meel endale ja teile külla kutsuda võib-olla, et kogu baltikumi kõige ägedam baar - Whisper Sister Tallinnast.

Whisper Sister on speakeasy-ist inspireeritud baar mis on peidetud Tallinna südalinna ning omab tänaseks kohta Worlds Best Bar listis. Koos Jamesoni viskiga on Whisperi baarmenid Raul Rannaste ja Edward Erik Naaris teinud üheks õhtuks väga erilise kolme kokteiliga menüü, mida on võimalik Blood Milk Wateri kokteilide kõrvale valida.

Bartenders Blindfolded Margarita Challenge 25.09 I Tartu Cocktail Week

 
📆 25. september⏰ 16.30
📍 hugo. 
Me oleme tagasi!

Hugo koostöös Patron Tequila & Cointreau likööriga kutsuvad kõiki baaribiznesi inimesi osa võtma Blindfolded Margarita Challenge'st!
See aasta on meie pöörane sündmus koostöös SpeedMix.ING ettevõtmisega!👨🏼‍🦯

Iga osavõtja peab pimesi valmistama klassikalise Margarita neile etteantud baari vahenditega.

Žürii hindab:
🍸 kiirust
🍸 maitset & aroomi
🍸 välimust
🍸 kvaliteeti
🍸 baari puhtust

📏 Reeglid:

Ettevalmistuse ajal:

  • VÕIB sättida kõik pudelid ja töövahendid oma käe järgi
  • VÕIB lõigata laimi ette nii pressimise kui ka
    kaunistuse jaoks
  • EI TOHI midagi ette valada ega lisada jääd  šeikerisse, klaasi
  • EI TOHI teha valmis soolaäärt
  • EI TOHI panna laimipoolikuid laimipressi sisse

Ning kõige tähtsam - kokteili valmistamine toimub pimesi. #shakeshakeshake

Auhinnad by Patron:
🥇 500 €
🥈 300 €
🥉 200 €

Just a reminder:
🍸 Margarita retsept 🍸
50 ml Patron Tequila Silver
30 ml Cointreau
20 ml laimimahl
Kaunistus: laimiviil + sooläär (Coupe klaas)

Võistlusele eelneb Cointreau Masterclass, mida viib läbi Liviko Brand Ambassador Anna Beda. Baari
erijook Slushie Maasika Margarita #njämmu

16.00 Kogunemine + tervitusslushie
16.30 briif
17.00 võistluse algus

✉️ Registreeri NIMI / BAAR / NUMBER: info@hugo.bar

Võistlus toimub Tartu Cocktail Week 2024 raames.

SpeedMix.ING: https://www.instagram.com/speedmix.ing/

 

Cointreau Masterclass by Anna Beda I Tartu Cocktail Week

 📆 25. september⏰ 14.30
📍 hugo. Oled kunagi mõelnud sellele, kui unikaalne ja aromaatne võib olla üks liköör?Kutsume sind tutvuma ühe maailma kõige kuulsama ja unikaalsema apelsinilikööriga – Cointreau. Toode, mida kokteilimaailm kasutab mitmetes lemmikutes ja klassikutes.Jook, mis viib maitsed ja aroomid kokku sensuaalseks tervikuks.Saame üheskoos sukelduda kuulsa Cointreau maailma ning avastame koos, miks see on maailmas enim järele tehtud liköör. Lisaks, saame tutvuda uustulijaga: Cointreau Noir.Masterclass’i käigus degusteerime mõlemaid tooteid ning saabumisel kõiki ootab üks mõnus ja värskendav tervitusjook! Kus? Hugo
Millal? 25.09 14:30
Kui kaua kestab? Kuni 45 min
RSVP: info@hugo.bar 
 

26.09 NELJAPÄEV

XIII Eesti Baarmenite Meistrivõistlused 2024 Alkoholivabade kokteilide valmistamises

 
📆 26. september
⏰ 13.00
📍 El Chapo, Rüütli 9.
 

Selgitatakse välja Eesti Meister alkoholivabade kokteilide valmistamises.

Tule ja ela kaasa parimatele Eesti kokteilimeistritele.

Sissepääs prii!

🍹 Masterclass: Extraordinary World of Bourbon 🍹

 📆 26. september⏰ 15.00
📍 Kampus 
Kas oled valmis avastama burbooni imelisi maitseid ja lugusid? 🥃

Tartu Cocktail Week toob sinuni unustamatu masterclassi, kus võtame fookusesse Jim Beam White, Black, Maker’s Mark, Basil, Wisemani ja Kentucky Owli!

Tule ja avasta nende ikooniliste burboonide maailma koos tõeliste asjatundjatega, sest juttu tuleb vestma Eestimaa lõunaossa Beam Suntory Baltic Brand Ambassator Richards Onzuls!

📅 26. september 2024�📍 Restoran Kampus, Tartu�🕖 Algus kell 15:00�💻 Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine: liisa@kampustartu.ee

See on võimalus, mida sa ei taha maha magada! Tule ja koge midagi tõeliselt erilist.

Sõprade ja burbooniga on täiuslik päev garanteeritud! 🎉

Blood Milk Water esitleb: Risto Säinas

 
📆 26. september⏰ 20.00
📍 Blood Milk Water 
Blood Milk Water-it külastab neljapäeval Risto Säinas, Diageo Reserve brand ambassador ja World Class Baltic 2019 võitja!

Liitu meiega erilisel õhtul, kui Risto võtab baari üle ja näitab oma auhinnatud oskusi ning loovust, valmistades omanäolisi kokteile, kasutades selleks Diageo parimaid tooteid.

Oled sa kokteili asjatundja või lihtsalt elunautleja, see on suurepärane võimalus nautida ainulaadset neljapäeva maailmatasemel külalislahkuse saatel.

 

27.09 REEDE

Burgers & Cocktails | Tartu Cocktail Week x Gastronomist special event

 📆 27. september⏰ 17.00
📍 Gastronimist Restoran & Terrass 
Burgers & Cocktails | Tartu Cocktail Week x Gastronomist special event

27.09.2024 alates kell 17:00 kuni kell 23:00

Tartu Cocktail Week paneb proovile Tartu parimad baarid, et tuua oma külalistele asjatundlikult kokkupandud kokteilide erimenüüd.

Gastronomist Restoran & Terrass on selleks proovikiviks valmis ning tähistab kokteilinädalat ühe erilise õhtuga, kus pakume meie TRTCW kokteile koos imeliste gurmeeburgerite erimenüüga.

Keerame hubasuse oma restoranis põhja, muusika pisut tempokamaks ning teeme Gastronomisti Restoranist üheks õhtuks ühe mõnusa baarirestorani, kust ei puudu hea jook, maitsev söök ning mõnus olemine.

Meie TRTCW kokteili erimenüü :
1. Põhja Tuulte Kingitus - 9 €
Hendrick's Gin / Villagu talu astelpajumahl / Villagu talu asteplaju
toorsiirup / Monin passionvilja püree / Fentimans Connoisseurs tonic water / eestimaine pohl / tüümian

2. Kuldne Hämarik - 9 €
Hendrick's Grand Cabaret / Monin pirnipüree / Monin rabarberipüree / Fentimans Connoisseurs tonic water / mullivesi / greip

3. Suvine Hüvastijätt - 7 €
Rõngu Küllus õunamahl viljalihaga / Reti talu ehtne eestimaine leedriõie siirup / suhkrusiirup / münt / kurk / kaneel

Gastronomisti peakoka Karl Pajussaare üheks õhtuks loodud burgerite erimenüü :

1. Koreapärane krõbekana-kimchi burger soolakurgiga 10€

2. Rohumaaveise burger trühvlijuustu ja sibularõngastega 13 €

3. Rebitud sealiha burger punase sibula moosi ja chipotle majoneesiga 10 €

4. Taimne portobello burger trühvlimajoneesiga 9 €

Kõik burgerid on serveeritud punase kapsa coleslaw salati ja friikartulitega.

NB! Tegemist on avatud üritusega!

Soovitame laua broneerida meie kodulehel gastronomist.ee, saates meile email info@gastronomist.ee või helistades meile telefoninumbril +372 5332 4219

Tartu Cocktail Week’i toob sinuni Eesti Baarmenite Assotsiatsioon koostöös Tartu parimate restoranide, baaride ja lokaalidega, kes oskavad hinnata peent kokteilikunsti ning osavalt valmistatud jookide saladusi. Rohkem infot ürituse kohta leiad aadressilt : https://cocktailweek.ee/

Kokteilideni!

Flor de Caña Masterclass by Silvester Harineem (Tartu Cocktail Week)Burgers & Cocktails | Tartu Cocktail Week x Gastronomist special event

 
📆 27. september
⏰ 18.00
📍 Loore Sports Bar
 

Tule ja avasta rummi salapärane maailm! Õhtul, mil Flor de Caña brändijuht Silvester Harineem viib teid rännakule rummi ajaloos, tutvustab põnevaid fakte ning jagab värvikaid lugusid alkoholi telgitagustest. ✨
Lisaks ootab teid võimalus maitsta nelja erinevat rummi ja saada ka ise osa põnevast maitsemaailmast! 🍹

💡Silvester Harineem, baarimaailma tunnustatud ekspert, kes on koolitanud sadu inimesi nii Eestis kui ka välismaal.
Seekord seab ta end sisse meie Loore Sports Baris, et jagada oma teadmisi ja kirge rummi vastu. 🍋‍🟩

Koolitus on täiesti TASUTA! 💥
Registreeri end siin

Ära maga maha võimalust täiendada oma teadmisi ja maitsemeeli! ⚡️

Suvelõpupidu 2024: Thomas Henry meets hugo.

 
📆 27. september⏰ 19.00
📍 hugo. 
Iga suvi saab ükskord otsa...

Paneme ühele vingele ja kuumale suvele ühiselt punkti kui külla tuleb hea sõber Thomas Henry!

Tartu Cocktail Weeki eelviimasel päeval koguneme jõeäärde, et saata kultuurisuvi heade mälestuste riiulile. Baarist erihindadega meie selle suve hitid Thomas Henry pikendajatega. DJ puldi taga majadiskor JoJo.

Sündmus toimub Tartu Cocktail Weeki raames koostöös Tridensi ja Thomas Henryga.

28.09 LAUPÄEV

Kokteiliõhtusöök Kampuses

 
📆 28. september
⏰ 19.00
📍 Kampus
 

Ootame Sind laupäeval, 28. septembril kell 19:00 Kampusesse, et saada osa maitsemeeli ülendavast õhtusöögist, kus jõud on ühendanud Kampuse chef de cuisine Anton Kask ning William Grant & Sons brand ambassador Werner Vokk. Õhtu peaosas on Antoni koostatud neljakäiguline erimenüü, mille saatjaks on Werneri loodud imelised kokteilid.✨

🎫 Pääse õhtusöögile on võimalik lunastada 89 € eest ning see sisaldab neljakäigulist erimenüüd koos sobitatud kokteilide ning tervitusjoogiga. Broneeringuid võtame vastu meie kodulehel või e-maili teel

Näeme Kampuses! 👋🏼

Jim Beam TRTCW2024 afterparty topped with Franklin&Sons. Rihards Onzuls guest shift

 
📆 28. september⏰ 21.00
📍 Kolm Tilli 
🔥Tartu Cocktail Week 2024 saab sel laupäeval (28.09) lõpu Kolmes Tillis.🔥

Sel korral suuname oma tähelepanu viskikokteilidele ning kõigile külalistele tuleb neid tutvustama Amber Distribution Estonia. Baaris võtab koha sisse külalisbaarmen Rihards Onzuls.

Õhtu erimenüü koosneb suuresti Jim Beam ja Franklin & Sons toodetest.

Biite valib dj Marga.

Broneeri laud siit ning kohtume sel laupäeval kell 21.00.
👇👇👇
https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/LaCaAIe?locale=ee

--------------
Jim Beam TACW2024 Franklin & Sons
Rihards Onzuls guest shift
dj Marga

28.09/21:00
--------------

#trtcw2024 #kolmtilli "ebacocktailweek #jimbeam #franklin&sons

JOPEPIDU 2024. Väike Kuuba lõpetab hooaja. Suur Mojito 1=2.

 
📆 28. september⏰ 18.00
📍 Väike Kuuba 
Väike Kuuba lõpetab 2024. LEgendaarne (vahet pole, mis ilm on) Jopepidu. Suur Mojito 1=2.🇨🇺

Eesti kõige rummisem baar sulgeb selle nädalaga oma luugi. Otseloomulikult lõpetame kümnenda suve jõe ääres suurejoonseliselt. Aeg on kapist välja otsida ja tervele Tartule tutvustada oma selleaastast jopet. On see uus või vana, pane selga ja äge on igatpidi. 🇨🇺

Legendaarne farewell jopepidu toimub juba sel laupäeval (28/09/24). Kui sulle meeldib arbuus, tobi, passion, sõbrad, Saku hele, mango või kiivi, siis on see koht, kus olla.🇨🇺

Lisapauguna saab suurejoonelise lõpu selleaastane Tartu Cocktail Week ning meie nädalane erimenüü ootab kõiki viimast õhtut proovima.

Mussooniga toetavad dj Kurly Beats ja Kuuba Residendid.

💥💥EKSKLUSIIV: Ainult sellel õhtul Suur Mojito 1=2!!💥💥

------------------------------------------
Väike Kuuba lõpetab 2024. LEgendaarne Jopepidu. Suur Mojito 1=2.

28/09/2024
Luugid: 18:00
Piletid: Kõik on vipis, kes tulevad
Dj-d: Kurly Beats
Kuuba Residendid
-----------------------------------

#jopepidu #trtcw2024 #farewell #mojito #väikekuuba #out

29.09 PÜHAPÄEV

Tartu Cocktail Week Ametlik lõpupidu @HUMAL

 📆 29. september⏰ 15.00
📍 Humal restoran   Tartu Cocktail Week hakkab vaikselt selleks korraks läbi saama ning aeg on see suurepärane nädal kokku võtta! Nii kohtunikud kui ka rahvas on saanud oma võimaluse hääletada kokteilinädala parimate poolt ning jagame laiali auhinnad erinevates kategooriates. Külaliste lemmikud:* Lemmik baar* Lemmik baarmen* Lemmik kokteil Eriauhinnad:* Parim kokteilimenüü* Tõusev Täht Kohtunike valik:* TRTCW parim baar* TRTCW parim baarmen* TRTCW parim Welcome to Estonia kokteil* TRTCW parim Bartenders Choice* TRTCW parim mocktail Lisaks sellele on võimalus muljetada, lõõgastuda ning soovi korral osa võtta ka mõnest üllatustegevusest. Tervitusjoogiga kosutab Jameson. Näeme Humalas!