Oleme saanud inspiratsiooni Rudolf Tobiase elurännakutest Euroopas ning toome teieni modernse Prantsuse & Euroopa köögi parimad palad.

Meie peakokk Sten Märtini jaoks on Prantsuse köök kogu modernse toidukultuuri alustalaks. Eriti tähtsad on puhtad, selged ja eristuvad maitsed, kus toit põimub kunstiga. Ta ammutab inspiratsiooni ainult parimatest Euroopa toorainetest ning on ka praktiseerinud Michelini tärniga restoranis. „Fall in love with the process & the results will come“ – on ütlus, mida meeldib talle kasutada ning mille järgi ta tegemistes lähtub.

Heast toidust saab elamus, kui selle juurde kuulub imeline vein, kokteil & teenindus. Rudolfi joogi ning teeninduse parima toimimise eest hoolitseb Erik Tammeleht, kes on seotud Prantsuse teenindusorganisatsiooni Coupe Georges Baptiste ja Eesti Baarmenite Assotsiatsiooniga, just Rudolfis põimuvad paremik Prantsuse restoranikultuurist & modernsest kokteilimaailmast.

Kirg Prantsuse toidu-, joogi- ning restoranimaailma vastu tõi kokku noored inimesed, et luua Rudolf restoran.

Bon Appétit!

Avamisajad:

  • K-R 12-23
  • L 10-23
  • P 10-16
R.Tobiase 11tallinn cocktail week 2023 Menüü

@rudolfrestoran

[elfsight_instagram_feed id="35"]